Bevægelse 2.0

Alle har brug for at komme ud og røre sig, være sammen med andre og have det sjovt. WeMove arrangerer events hvor vores fokus er på at familier kommer ud sammen og har det sjovt imens de motionerer.

SUP

Vand er et element som initierer til leg og samværd. Alle kan være med, og der er let til smil og glæde. Henover sommeren arrangerer vi WeMove SUP (Stand Up Padling) hvor hele familien har mulighed for at prøve kræfter på både sø og hav med den populære sportsgren.

Vi har det hele, du skal bare medbringe badetøjet og det gode humør .

Læs mere om vores næste SUP arrangementer her

NERF

NERF er en sjov måde at komme ud sammen med familie og venner og dyste og samtidigt motionere. Alle udstyres med en NERF-gevær som skyder med små harmløse skumgummipatroner. Deltagerne deles op på hold og kan dyste om alt fra fang-fanen til ‘last man standing’. Vi kan hjælpe med alt futuristiske omgivelser til zombie-apokalypse eller 2. verdenskrig - Kun du og din fantasi sætter grænser.

Se mere om vores næste NERF arrangement her.

Runs

Vi vil gerne inspirere og tænke løb på en ny og sjov måde der inviterer hele familien til deltagelse og leg, og hvor alle samtigtigt kommer hjem med nye oplevelser. Vi arrangerer historie- og arkitekturløb hvor du undervejs bliver mødt at løbområets historie og arkitektur. Undervejs skal du typisk løse spændende og sjove opgaver. Det gælder ikke om at komme først over målstregen, men om at bevæge sig, lære og have det sjovt sammen med andre.

Læs mere om vores næste RUN arrangement her